Compensatie voor leden van Schoonmakend Nederland

Heeft jouw bedrijf 5 of meer bedrijfswagens gehad?

  • Vergoedingen wegens het dieselgate schandaal.

  • Indicatie €1.500 tot €6.000 per (bedrijfs)auto (Lease en nieuw of tweedehands aangekocht)

  • Binnen 2 min. aanmelden bij procedure

  • No win, no fee. Geen actie = geen vergoeding

  • Ledenvoordeel: u wordt ontzorgd

Deze registratie is alleen voor rechtspersonen die 5 of meer dieselauto's / bedrijfswagens op naam hebben gehad. Betreft jouw bedrijf een eenmanszaak of heb je minder dan 5 dieselauto's gehad sinds 2009, klik dan hier.

In samenwerking met:
Logo
Voertuigverificatie:
RDW logo
Logo stripLogo strip

hoe werkt het

Registratie

Je registreert eenvoudig je bedrijf/bedrijven die auto's op naam hebben (gehad). Er zijn geen kosten vooraf. Ontvang je geen schadevergoeding, dan ben je ook geen kosten verschuldigd.

Verificatie

Onze specialisten verifiëren welke van je dieselauto('s) in aanmerking kunnen komen onder de diverse juridische procedures die aanhangig gemaakt zijn.

Bevestiging

We bevestigen met welke dieselauto's je bedrijf in aanmerking kan komen voor een compensatievergoeding en zorgen er voor dat jouw claim wordt veilig gesteld.

Na registratie zijn we compleet ontzorgd.

De resultaten uit de juridische procedures lijken steeds concreter.

We bleken in de afgelopen jaren toch een paar auto's gehad te hebben die in aanmerking komen.

Rick B. - Directeur schoonmaakbedrijf
3 van de 6 dieselauto's komen in aanmerking

waarom compensatie

Dieselgate

Jarenlang manipuleerden autofabrikanten hun dieselauto’s zodat deze onterecht schoner leken. Door dit gesjoemel, ook wel ‘Dieselgate’ genoemd, is schade ontstaan, o.a. aan het milieu en jouw portemonnee.

Schadevergoedingen

Fabrikanten zoals Volkswagen, Audi, Mercedes en Fiat zijn aansprakelijk gehouden en hebben wereldwijd aan meer dan 200.000 eigenaren van dieselauto’s een schadevergoeding betaald.

Kom jij ook in aanmerking?

Als jij in de periode 2009 - 2021 ook een dieselauto hebt gehad, dan heb je wellicht recht op een vergoeding. Check gratis je kenteken of je hiervoor in aanmerking komt.

nieuws & publicaties

status procedures

compensatievergoedingen

voor dieselauto’s

jouw partners
wie zijn wij

Dieselgate.com is een initiatief van Stichting Diesel Emissions Justice, een Nederlandse stichting zonder winstoogmerk die de belangen behartigt van (voormalig) eigenaren van dieselauto’s in diverse collectieve juridische procedures tegen o.a. Volkswagen Group (Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda), Daimer (Mercedes-Benz), FCA (Fiat en Alfa Romeo), PSA Group (Peugeot, Citroen, DS en Opel) en Renault (Renault en Dacia). Meer informatie over de procedures vind je op de website van de Stichting.


Partners
In samenwerking met diverse partijen werken wij aan een faire oplossing voor de honderdduizenden auto-eigenaren die benadeeld zijn door het dieselgate-schandaal.

Logo partner
Logo partner TLN
Logo partner
Logo partner

Veilig en authentiek
Voor de verificatie van gerelateerde (voertuig)gegevens maken we gebruik van ondermeer de diensten van de RDW en Ensured.

Logo partner
Logo partner
Logo partner
Cars graphic

veelgestelde vragen